asal merah hijau biru mobile version rss

Malay (Malaysia)English (United Kingdom)

Mesyuarat Pengarah-Pengarah ICU JPM bil 5/2016.

on .

Mesyuarat Pengarah-pengarah ICU JPM bil 5/2016 telah diadakan dia Hotel Impiana Ipoh Perak pada 9 September 2016. Negeri Perak dianggap bertuah kerana telah terpilih untuk menjadi tuan rumah bagi program ini.


Pemilihan Perak sebagai tuan rumah bagi Mesyuarat beeprestij di peringkat ibu pejabat ini dilihat sebagai satu penghormatan kepada Pegawai Kemajuan Negeri Perak, YBhg Dato Hj Hasim bin Hasan, dan seluruh warga kerja PPPN Perak.


Hotel Impiana telah dipilih sebagai lokasi bagi Mesyuarat ini kerana kedudukannya yang hampir dengan pusat bandaraya Ipoh. Ahli-ahli mesyuarat terdiri daripada pengurusan atasan ICU JPM, Pegawai-pegawai Kemajuan Negeri dari seluruh Malaysia dan pengarah-pengarah bahagian di ICU JPM, Putrajaya. Bagi meraikan YBhg Dato Seri Ketua Pengarah ICU JPM dan seluruh ahli mesyuarat, satu majlis makan malam yang santai telah diadakan di Pakeeza Restoran pada malam 8 September 2016.


Selesai mesyuarat pada 9 September, pada sebelah petang YBhg Dato Seri Ketua Pengarah telah sudi meluangkan masa bermain ping pong bersama Jabatan Belia dan Sukan Negeri Perak di Kompleks Belia dan Sukan Negeri Perak. Turut bermain adalah Setiausaha Persatuan Ping Pong Ng Perak, Mr Chong dan Pegawai Belia dan Sukan En. Megat Hafizal, selain beberapa pemain dalaman dari PPPN Perak sendiri. Galeri gambar
 

Lokasi

DIREKTORI

Tinjauan Perkhidmatan

Anda berpuas hati dengan penyampaian perkhidmatan kami?

tinjauan

PELAWAT Hari Ini: 73 | Minggu Ini: 315 | Bulan Ini: 995 | Jumlah: 195004