asal merah hijau biru mobile version rss

Malay (Malaysia)English (United Kingdom)

Kunjungan PPPN Wilayah Persekutuan ke PPPN Perak

on .

4 Jun 2015 - Kunjungan warga kerja PPPN Wilayah Persekutuan ke pejabat PPPN Perak telah berlangsung pada jam 10.30 pagi dengan tujuan perkongsian pengalaman ke arah persijilan EKSA dan penanda aras oleh PPPN Wilayah Persekutuan. Ini adalah berikutan PPPN Perak telahpun dipersijilkan oleh MAMPU pada tahap cemerlang bagi kriteria komponen Ekosistem Kondusif Sektor Awam (EKSA) bertarikh 1 Mei 2015.

  

Lawatan ini telah diketuai oleh Timbalan Pengarah PPPN Wialayah Persekutuan iaitu Tn Hj Ismail bin Porjo. Sesi taklimat telah dipengerusikan oleh Y. Bhg. Dato PKN Perak dan diikuti dengan ceramah persijilan EKSA oleh Tn Hj Yaakob bin Harun selaku AJK Latihan EKSA PPPN Perak. Selesai sesi taklimat, kunjungan PPPN WP dibawa meninjau pelaksanaan EKSA di setiap aras pejabat PPPN Perak. Banyak idea dan maklumat berhubung melaksana dan amalan berterusan EKSA dikongsi bersama selain membincangkan pematuhan arahan keselamatan yang harus dilaksana oleh jabatan kerajaan.

Lawatan ke seluruh pejabat PPPN Perak diakhiri dengan jamuan makan tengah hari dan penyampaian cenderahati dari kedua-dua pejabat. Semoga lawatan ini dapat memberi manfaat kepada warga kerja PPPN WP dalam mendalami pelaksanaan EKSA di pejabat mereka nanti.

sumber: webmaster

Lokasi

DIREKTORI

Tinjauan Perkhidmatan

Anda berpuas hati dengan penyampaian perkhidmatan kami?

tinjauan

PELAWAT Hari Ini: 74 | Minggu Ini: 316 | Bulan Ini: 996 | Jumlah: 195005